• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Bourgie lamp Metaalkleuren
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Bourgie lamp Metaalkleuren

De echte Best-seller van de Italiaanse topfabrikant is de Kartell Bourgie lamp. De dimbare designlamp is een ontwerp van de alom bekende Ferruccio Laviani. Deze designlamp van Kartell combineert zijn weergaloze stijl die rijkdom en traditie uitsraalt met innovatie en ironie. De basis van de Bourgielamp, van barokstijl bestaat uit drie versierde lagen en de grote lampenkap is gemaakt speciaal effect te creëeren wanneer de lamp brand. Bourgie van Kartell kan gebruikt worden als prachtige decoratieve lamp, tafellamp of bureaulamp. De Kartell Bourgie tafellamp is een lamp met onmiskenbare stijl. De voet in barokstijl bestaat uit drie versierde vlakken die elkaar kruisen. De brede lampenkap van de Kartell Bourgie lamp creëert rijke en speelse lichtreflecties wanneer de lamp brandt. Op deze manier creëert de design lamp magische en intense emoties. Door haar speciale bevestigingssysteem kan deze lamp op drie verschillende hoogten worden versteld. Zobekom je een lamp in verschillende hoogtes van 68, 73 of 78 centimeter. De Kartell Bourgie lampen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen die allemaal beschikbaar zijn bij Brand New office!

Ontwerp: Ferruccio Laviani, 2004
Maten: 68-78h x 37b cm
Materiaal: Polycarbonaat
Licht: 3 x 28W/E14
Dimbaar
Reservelamp inclusief.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Bourgie lamp