• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Flip serveerwagen, opklapbaar
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Flip serveerwagen, opklapbaar

Kartell Flip trolley brengt transparantie ook in de wereld van de serveerwagens: Flip, een opklapbare serveerwagen combineert transparante kunststoffen bladen met een metalen structuur. De bladen zijn niet aan elkaar vastgemaakt, bestaan uit polymetilmetacrylaat en hebben een oplopend profiel: een synthese van uiterste functionaliteit en esthetische verantwoording. De Flip serveerwagen van Kartell kan gebruikt worden als trolley, ideaal voor het aperitief en buffet, maar ook als praktisch opklapbaar bijtafeltje naast de sofa; wanneer hij opgeklapt is, neemt hij uiterst weinig plaats in en kan hij dus zeer gemakkelijk worden opgeborgen. De Flip serveerwagen van Kartell is een ontwerp van Antonio Citterio. De Flip combineert transparante kunststoffen bladen met een metalen structuur. De bladen zijn niet aan elkaar vastgemaakt, bestaan uit polymetilmetacrylaat en hebben een oplopend profiel: een synthese van uiterste functionaliteit en esthetische verantwoording. 


Ontwerp:
 Antonio Citterio voor Kartell, 2008 
Maten: 72h x 80b x 42l cm
Opgeklapt: 10l cm
Materiaal: PMMA-bladen en staanders in chroom 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen        

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Flip serveerwagen