• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Joe Colombo Fauteuil
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Joe Colombo Fauteuil

Kartell Joe Colombo fauteuil: het designicoon bij uitstek van de jaren '60 was een creatie van Joe Colombo: de fauteuil 4801. Kartell bracht een hommage aan Joe Colombo door de fauteuil in PMMA te vervaardigen en er zo een toets van de hedendaagse design aan te geven. Dit authentieke designsymbool van de jaren 60 is vandaag erg gegeerd op veilingen. De fauteuil is ook beroemd omdat hij het enige stuk van Kartell is dat volledig in hout is gemaakt. Dankzij de hedendaagse technologie is het mogelijk om hetzelfde product te realiseren in PMMA, waarbij gebruik wordt gemaakt van een industrieel proces om de gebogen en golvendevorm te creëren. De stoel werd geproduceerd in een genummerde reeks en is verkrijgbaar in drie kleuren die de kenmerkende vorm accentueren. Deze fauteuil Joe Colombo is beschikbaar in transparant of zwart en wit ondoorzichtig.

Ontwerp: Joe Colombo, 2011
Maten: 59h x 62b x 64d cm
Materiaal: PMMA
Geschikt voor buitengebruik.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Joe Colombo