• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mesh design fauteuil
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mesh design fauteuil

De Mdd Mesh design fauteuil is een elegant meubelstuk met een eigentijds karakter. De sofa's en zetels zijn ontworpen om vriendelijke kantoorruimten te creëren, die gemakkelijk aangepast kunnen worden om zo aan een specifieke ruimte of behoefte te voldoen. Mesh zitmeubels zijn gemaakt met een hoge aandacht voor detail, dit alles in combinatie met professionele ambacht en 'high volume' technologie. Het design-frame werd geproduceerd met behulp van precisiebuigmachines en lasrobots. Het enorme zitcomfort en de geavanceerde vormen van de kussens werden bereikt met behulp van schuim-spuitgieten technologie. Alle elementen werden dan bekleed met één van de vele stoffen: Atlantic stoffering uit 100% polyester, Xtreme stof bestaande uit 100% trevira stof of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen. De rugleuning bestaat uit een 'Runner" stof dat gemaakt werd uit 100% Polyester.

Het is algemeen bekend dat alleen goede omstandigheden belangrijke creaties, ontwikkeling en uitbreiding kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van de Mesh design fauteuils en design zetels denken we altijd aan de behoeften van onze klanten en de marktverwachtingen.

Deze design meubels worden niet alleen gekenmerkt door hun hoogwaardige technologie, superieure kwaliteit en eigentijds design, maar ook een grote verscheidenheid aan producten. Eergonomische kwaliteiten creëren perfecte arbeidsomstandigheden voor onze eindgebruikers. Bovendien kreeg de Mesh zetels al een onderscheiding met de IF Design award 2017.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd Mesh design fauteuils vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mesh zitmeubelen en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Krystian Kowalski voor Mdd
Maten lage fauteuil: 90h x 87d x 100b cm, hoge fauteuil model 1: 125h x 87d x 100b cm, hoge fauteuil model 2: 125h x 87d x 100b cm
Materiaal: gepoedercoated metaal, plastieken voetjes, Atlantic stoffering uit 100% polyester, Xtreme stof bestaande uit 100% trevira stof of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen. De rugleuning bestaat uit een 'Runner" stof dat gemaakt werd uit 100% Polyester.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen             
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.   Mdd Mesh design fauteuil