• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Max studie tafel op wielen
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Max studie tafel op wielen

Deze Kartell Max studie tafel op wielen is perfect gemaakt voor het kantoor. De zandloper vorm van het tafelblad laat de Max bureautafel toe om 'side-by-side' te zitten met tafels van hetzelfde type als met een andere kantoorinrichting. De tafel kan op zichzelf staan als een enkel werkstation of samen met ander tafels zodat je werk-eilanden voor de open kantoorruimtes kan creëren. Verschillende opstellingen en combinaties zijn gemakkelijk en snel te wijzigen dankzij zijn lichtheid en mobiliteit. Drie metalen buizen in verchroomd staal liggen mee aan de basis om de poten met wielen te vormen. De wielen zijn ook uitgerust met auto-lock remmen zodat u de werktafel kan blokkeren en kan zorgen voor de nodige stabiliteit. Kartell Max's neutrale design en de twee decor-vriendelijke kleuren zwart en wit, maken het gemakkelijk te combineren met andere Kartell kantoormeubelen. De Kartell Max bureaus zijn beschikbaar in een 160cm of 190cm lange versie met een blad dat afgewerkt is in een krasbestendige melamine(30cm dikte) en verchroomde poten.

Designer: Ferruccio Laviani voor Kartell, 1999
Materiaal: krasbestendige melamine(30cm dikte) en verchroomde poten
Afmetingen Klein: 160l x 80/65d x 73h cm, Groot: 190l x 80/65d x 73h cm
Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

   Vraag ons u op te bellen
Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Max studie tafel op wielen