• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Waste basket prullenmand
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Waste basket prullenmand

De Kartell waste basket prullenmand uit kunststof heeft vriendelijke vormen en biedt perfecte service. De papierbak is in twee transparante en drie ondoorzichtige kleurvarianten verkrijgbaar. Deze prullenbak is inzetbaar in de kantoorwereld, maar kan ook perfect thuis gebruikt worden. Deze design prullenmand staat zijn mannetje in elke omgeving. Brand New office is officële verdel van Kartell en kan alle producten bestellen op aanvraag. Bestel vandaag nog uw Kartell waste basket prullenmand.

Ontwerp: Ufficio Technico Kartell
Maten: 38hx 25d cm 
Materiaal: ABS
Kleuren: wit, zwart en zilver ondoorzichtig.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell waste basket prullenmand