• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Sparkle zitkruk
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Sparkle zitkruk

Deze doorzichtige Kartell Sparkle zitkruk en lage bijzettafel zijn een ontwerp van Tokujin Yoshioka voor Kartell. Ze is even opvallend als een flitsende en prikkelende lichtstraal. Het bijzondere PMMA plastic maakt de collectie geschikt voor zowel binnen als buiten en levert een prachtig eindresultaat op! Deze twee nieuwe juweeltjes voor in huis, kantoor of in uw winkelruimte, schitteren als echte edelstenen! Deze zitkruk en lage tafel zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren, ook de nieuwe kleur amber is reeds beschikbaar. Deze nieuw kleur werd op de designbeurs van Milaan voorgesteld. De Sparkle zitkruk en lage tafel zijn kras- en schokbestendig en kunnen ook buitenshuis worden gebruikt. De Sparkle bijzettafel van Kartell is leverbaar in twee formaten. De small bijzettafel heeft een diameter van 38 centimeter en een hoogte van 44 centimeter. De large bijzettafel heeft een diameter van 45 centimeter en een hoogte van 35 centimeter.

Ontwerp: Tokujin Yoshioka, 2014
Maten zitkruk: 44h x 38d cm,
Materiaal: PMMA
Kleur transparant: kristal, geel, groen, gerookt, amber

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Sparkle zitkruk