• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Stone zitkruk
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Stone zitkruk

In 6 verschillende kleuren beschikbaar: de naam van de Kartell Stone zitkruk of bijzettafel is ontleend aan een edelsteen. De honderden facetten van het mobiele kusntstof Stone zitje glanzen in het licht en stralen comfort uit. Het oppervlak van de zitkruk ziet er wel heel erg speciaal uit: onregelmatig, opgebouwd uit talrijke geometrische, weerspiegelende facetten die een lichteffect creëren waaruit een bijzonder kleurenspel ontstaat, waardoor het krukje op een diamant lijkt. Juist omwille van die verfijnde eigenschap wordt het Kartell Stone krukje voorgesteld in de kleuren van waardevolle gesteenten. De Kartell Stone kruk of bijzettafel is buiten de nieuwe kleur ook verkrijgbaar 6 verschillende kleuren: amber, blauw, fumé, geel, kristal en rood. Het werd gemaakt van polycarbonaat zodat deze kleuren kruk wel voor buiten beschikbaar is. Dit is een stevig, hard en doorzichtig materiaal. De bijzettafel heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 45 cm.Dit ontwerp van Marcel Wanders voor Kartell is nu beschikbaar in chroom kleur. Deze design zitkruk van Kartell is niet geschikt voor buitengebruik.

Ontwerp: Marcel Wanders, 2007
Maten: 45h x 30d cm
Materiaal: Polycarbonaat
Kleur transparant: kristal, geel, rood, gerookt, blauw, amber
Ook geschikt voor buiten.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen       

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Stone zitkruk