Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Stone zitkruk - Nieuwe kleur

€225,00€272,25 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 12-15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20659
Kartell Stone zitkruk van de Italiaanse topfabrikant is beschikbaar in een nieuwe kleur. Deze zitkruk van Kartell is een ontwerp van Marcel Wanders.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

In een nieuwe kleur beschikbaar: de naam van de Kartell Stone zitkruk is ontleend aan een edelsteen. De honderden facetten van het mobiele kusntstof Stone zitje glanzen in het licht en stralen comfort uit. Het oppervlak van de zitkruk ziet er wel heel erg speciaal uit: onregelmatig, opgebouwd uit talrijke geometrische, weerspiegelende facetten die een lichteffect creëren waaruit een bijzonder kleurenspel ontstaat, waardoor het krukje op een diamant lijkt. Juist omwille van die verfijnde eigenschap wordt het Kartell Stone krukje voorgesteld in de kleuren van waardevolle gesteenten. Dit ontwerp van Marcel Wanders voor Kartell is nu beschikbaar in chroom kleur. Deze design zitkruk van Kartell is niet geschikt voor buitengebruik. De Kartell Stone kruk of bijzettafel is buiten de nieuwe kleur ook verkrijgbaar 6 verschillende kleuren: amber, blauw, fumé, geel, kristal en rood. Het werd gemaakt van polycarbonaat zodat deze kleuren kruk wel voor buiten beschikbaar is. Dit is een stevig, hard en doorzichtig materiaal. De bijzettafel heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 45 cm.

Ontwerp:Marcel Wanders, 2014
Maten: 45h x 30d cm
Materiaal: Polycarbonaat

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Stone zitkruk