• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Misses Flower Power vaas
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Misses Flower Power vaas

Kartell Misses Flower Power is een vaas die ongetwijfeld “buitensporige” afmetingen heeft. De zoektocht naar impressionante kleuren heeft geleid tot de ontwikkeling van een bewerking waarmee een semitransparante en onregelmatige oppervlakte wordt verkregen en waardoor de vaas een vintage-touch krijgt. Dankzij de technologie die voor het eerst op polycarbonaat wordt gebruikt – draaispuitgieten - wordt de vaas uit één stuk vervaardigd waarvan de binnenkant bestend is tegen zowel aarde, water, planten als bloemen en aldus veelzijdig gebruik mogelijk maakt. Het ronde basisstuk van de Misses Flower Power vaas van Kartell dat vervaardigd is in dezelfde kleur als de structuur, biedt de vaas zeer veel stabiliteit. Deze reuzevaas Misses Flower Power is ook verkrijgbaar in effen kleuren in polyethileen. Misses Flower Power vaas van Kartell is een ontwerp van Philippe Starck en Eugeni Quitllet. Deze versie is beschikbaar in verschillende kleuren.

Ontwerp: Philippe Starck en Eugeni Quitllet voor Kartell, 2008
Maten: 164h x 59d cm
Materiaal: Polycarbonaat en Polyethileen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen Vraag ons u op te bellen                

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Misses Flower Power vaa