• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Jelly vaas - Nieuwe kleuren
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Jelly vaas - Nieuwe kleuren

De Kartell Jelly vaas is ontworpen door Patricia Urquiola en maken deel uit van een nieuwe reeks van accessoires waarmee Kartell voortdurend op zoek gaat naar nieuwe esthetische effecten. Daardoor heeft Kartell eens te meer blijk gegeven van haar technologische expertise in experimentele materiaal op oppervlaktestructuren. De Jelly vazen zijn geschikt voor alle kamers van het huis en ideaal voor meerdere doeleinden: kan worden gebruikt als een champagne emmer, vaas, of zelfs als een object. Vaas Jelly is zo ontworpen en gemaakt dat het lijkt alsof de kern van gelei is, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden. Hierdoor heeft de vaas een mooie maar bovenal unieke uitstraling. Deze serie van Kartell onderscheidt zich door de kracht van het plastic waarin het is gemaakt en zijn speciale design. De Jelly Vaas is ideaal voor gebruikt in elke kamer, in elk interieur en voor diverse doeleinden. Niet alleen heel erg mooi maar ook nog eens bijzonder functioneel dus. Vaas Jelly is verkrijgbaar in een matte uitvoering in de kleur wit, of in een transparante uitvoering in de kleur kristal, grijs, geel, mint groen, blauw of roze naar keuze, maar nu verkrijgbaar in erkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: koper, goud en chroom.

Ontwerp: Patricia Urquiola, 2014
Maten: 25h x 23,5d cm.
Materiaal: PMMA
Kleur: koper, goud en chroom
Geschikt voor buitengebruik.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Jelly vaas