• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Matelassé vaas
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Matelassé vaas

Deze Kartell Matelassé vaas is een ontwerp van de bekende designer Patricia Urquiola die multifunctioneel is en kan gebruikt worden als champagne emmer, vaas of zelfs als object. Een stuk dat de zachtheid van de ziel combineert met de stevigheid van de structuur, dankzij het plastisch materiaal van topkwaliteit waarmee het gemaakt wordt. De Matelassé vaas van Kartell is verkrijgbaar in vier transparante en twee ondoorzichtige kleuren en is bovendien geschikt voor buitengebruik.

Ontwerp: Patricia Urquiola, 2011
Maten: 30h x 23d cm.
Materiaal: PMMA
Kleur transparant: kristal, amber, rood en oranje. Ondoorzichtig: wit en zwart.
Geschikt voor buitengebruik.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Matelassé vaas