• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Polvara Modular boekenkastsysteem
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Polvara Modular boekenkastsysteem

Het Kartell Polvara Modular boekenkastsysteem, dat ideaal is voor thuis of op kantoor, is uitgerust met een kubusvormige opbergplaats, een onderdeel dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De kubus, een nuttig en kleurrijk accessoire voor het boekenrek, kan ook gebruikt worden als een op zichzelf staande opbergplaats voor het opslaan van speelgoed, kleren en andere voorwerpen. De vaste composities van het boekensysteem van Kartell stelt drie verschillende standaardoplossingen voor (geleverd zonder kubussen): een versie met 15 elementen die gebruikt kan worden als zelfstandige scheidingsmuur of als rek in het midden van een kamer dankzij de uitzonderlijk stevige structuur, of twee meer traditionele versies met 9 of 10 elementen, afhankelijk van het gebruik en de ruimte waarin ze geplaatst wordt. Eenvoudige handelingen volstaan om een handig boekenrek op te bouwen dat geschikt is voor om het even welke ruimte in huis of op het werk: een eenvoudige oplossing om eender welk voorwerp of werkinstrument op te bergen.


Ontwerp:
Guilio Polvara voor Kartell, 1975
Maten 9 stuks: 119h x 119b x 35,5d cm, 10 stuks: 80,5h x 196b x 35,5d cm, 15 stuks: 196h x 196b x 35,5d cm
Materiaal: ABS, poten in polyurethaan 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen           

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Polvara Modular boekenkastsysteem