• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Magis Steelwood Shelving houten rekken
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Magis Steelwood Shelving houten rekken

Elegant en licht: de Magis Steelwood Shelving houten rekken zijn fascinerend met hun beuken structuur. Van een laag dressoir voor in de ontvangstruimte tot aan een groot rek in de vergaderruimte of werkplaats, u bepaalt de hoogte en breedte zelf! De basiskasten zijn in vier hoogtes verkrijgbaar en kunnen met allerlei aanbouwelementen uitgebreid en gecombineerd worden. De houten rekken Steelwood Shelving system van Magis zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit! U kunt met de lengte, hoogte en het aantal planken eindeloos variëren. Ook heeft u de keuze uit wit, zwart en naturel beuken. Zo heeft u onder andere de keuze uit de volgende samenstellingen:

1 vak: 54h x 92b x 42d cm,

2 vakken: 93h x 92b x 42d cm,

3 vakken: 132h x 92b x 42d cm,

4 vakken: 171h x 92b x 42d cm.

Verder bestaat het Steelwood gamma uit een ronde tafel, rechtoekige tafel, kapstok, barkrukken en een stoelen reeks. Dit alles is ook beschikbaar bij Brand New Office!
 
Ontwerp:
Ronan & Erwan Bouroullec voor Magis
Materiaal: stalen vijzen, epoxy geschilderd of natuurlijke beuk
Maten: 1 vak: 54h x 92b x 42d cm, 2 vakken: 93h x 92b x 42d cm, 3vakken: 132h x 92b x 42d cm, 4 vakken: 171h x 92b x 42d cm
Kleuren: Zwart, wit of wit met natuurlijk beukenhout.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office! Magis Steelwood Shelving houten rekken