Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Steelwood table

€1.650,00€1.996,50 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20342
Magis Steelwood table tafel is een creatie van Ronan & Erwan Bouroullec. Deze houten vergadertafel is beschikbaar in volledig zwart of wit.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Magis Steelwood table tafel is een creatie van de geronommeerde designers Ronan & Erwan Bouroullec.

Deze houten tafel is beschikbaar in volledig wit en zwart. Of met de poten in natuurlijk beuk en een witte blad. Het blad lijkt losjes op de ietwat schuine poten van de tafel te steunen. De zijkanten van het blad en de poten zijn extra mooi in dit ontwerp. Verder heb je in dit tafel-gamma van Steelwood Magis een tafel van 180 x 90cm, 145 x 145cm, 90 x 90cm en een ronde tafel. Door de verschillende maten zijn deze tafels ideaal voor elk interieur, maar evengoed voor Horecazaken(hotels-restaurants-cafes) als de kantoorwereld.

Het Steelwood gamma werd bekroond met de hoogste desinersprijs: De Compasso d'Oro. Verder bestaat het Steelwood gamma uit rekken, kapstok, barkrukken en een stoelen reeks. Dit alles is ook beschikbaar bij Brand New Office!

Ontwerp:
Ronan & Erwan Bouroullec voor Magis
Materiaal: frame in staal in epoxy of natuurlijke beuk
Maten: 76h x 90d x 180l cm en 76h x 145d x 145l cm
Kleuren: Zwart, wit of wit met natuurlijk beukenhout.

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office!Magis Steelwood table tafel