• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Basic ladekasten met hangmappen
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Basic ladekasten met hangmappen

Stevig opruimen van uw archief doet u probleemloos met deze Mdd Basic ladekasten met hangmappen voor hangmappen A4 van Mdd. Deze  Basic ladekasten met hangmappen van Mdd werd uit E-1 spaanplaat vervaardigd met de grootste precisie volgens de kwaliteitsnorm. Deze ladekasten zijn soepel en schuiven stil door het antikantelveiligheidssysteem en zijn uitgerust met een centrale vergrendeling. De hangmappenkast van MDD zijn beschikbaar in verschillende houtkleuren. Door de volledig uitschuifbare laden van de Mdd hangmappen kast kan u uw dossiers beter consulteren. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw OGI bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met slot
Maten 6 laden: 113h x 43d x 100b cm
Kleur: beuk, eik, wengé, berk, cacao, wit, antraciet, aluminium en walnoot

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen             
 
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidinggevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Basic ladekasten met hangmappen