• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Gravity design bureau elektrisch verstelbaar
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Gravity design bureau elektrisch verstelbaar

Het is tegen de zwaartekracht in, maar nog steeds stevig en comfortabel: Mdd Gravity design bureau elektrisch verstelbaar

Het is tegen de zwaartekracht in, maar nog steeds stevig en comfortabel - de Gravity-collectie tilt het idee van een directiebureau naar een geheel nieuw niveau. Geïnspireerd door de essentie van moderne architectuur, is de minimalistische vorm van het Gravity-assortiment volledig geïntegreerd met technologie. Met een groot werkblad dat op één poot wordt ondersteund en een onzichtbare structuur, doet het denken aan een zwevend oppervlak.

Zwaartekracht - Gravity

Elektrisch hoogteverstelsysteem zorgt voor ergonomie van het bureau en een soepele verandering van werkhouding van zittend naar staand. In hoogte verstelbare vergadertafel, directiebureau en multimedia station maken het Gravity-assortiment compleet. Het is een gedurfd voorstel dat is ontworpen met het oog op hedendaagse leiders.

Of het nu gaat om het inrichten van een plek voor individuele bijeenkomsten of teambijeenkomsten, het is steeds het best om een ​​slimme oplossing te kiezen! Dit elektrisch bureau van uitzonderlijke kwaliteit verhoogt de efficiëntie en de ingebouwde stopcontacten verhogen de functionaliteit(optioneel)! Het MFC tafelblad is beschikbaar in Iep, Amerikaanse walnoot of Grafietmat. 

Opmerkingen: Om de stabiliteit te behouden, is het nodig om de meubels op een hard en niet-buigend oppervlak te plaatsen met een acceptabele puntdruk van min. 300 kg / punt.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de uw kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Mdd
Maten: 240l x 160b x 75/116h cm 
Materiaal: MFC tafelblad en metaal

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "

Mdd Gravity design bureau elektrisch verstelbaar