• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mito archiefkast laag glanzende deuren(hout)
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mito archiefkast laag glanzende deuren(hout)

De Mito archiefkast laag is een creatie

van de Italiaanse architect Simone Bernocchi dat opvalt door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de melamine hout in Esdoorn en de glanzende deuren. De Mito archiefkasten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. De kasten van de Mito kantoormeubelen hebben opbergkasten met schuifdeuren, archiefkasten met hangmappensysteem, hoge houten archiefkasten met houten draaideuren of glazen deuren, dressoirs en lage archiefkasten in hun gamma.

Met al deze Mito opbergkasten van Mdd kan u al uw dossiers netjes opbergen.

De Mito systeemcomponenten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan.  Dit kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MITO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MITO bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Design:  Simone Bernocchi  voor MDD
Materiaal: Melamine hout (38mm), Aluminium voeten, doorzichtig glas.
Maten:  91b x 41d x 87,9l cm
Kleur: Esdoorn donker/licht, 

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! " Mito archiefkast laag"