• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mobica Plus Nomado - mobiel flexdesk
Levertijd 4-6 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mobica Plus Nomado - mobiel flexdesk

Nomado - mobiel flexdesk is een compact mobiel, verrijdbaar bureausysteem met geïntegreerde elektrische stopcontacten, verlichting en een uitklapbaar werkblad. De Nomado flexdeskss zijn de ideale oplossing voor kantoren(Flex desks), thuiskantoren(Home'Offices), entrees van hotels, en talloze andere omgevingen, waar ruimte en flexibiliteit een issue zijn. Dit compacte mobiele bureau is zo speciaal ontworpen dat de verschillende eenheden strak naast elkaar gestapeld kunnen worden om zo een enorme ruimte te besparen wanneer ze niet gebruikt worden. Als de mobiele bureausystemen dichtgeklapt zijn kunnen ze zelfs als mobiele akoestische scheidingswand gebruikt worden. Als hij opengeklapt is, is er naast de stekkerdoos een tweede geïntegreerde opslagruimte voor uw pennen of andere kleine artikelen. Er zijn twee versies beschikbaar van de Nomado: een versie met één enkel opklapbaar bureau en een versie met zowel voorraan als achteraan een opklapbaar bureau. U kan de flexdesk verkrijgen in een versie van 140cm of 180cm hoog. Bij de de 140 cm hoge Nomado van Mobica+ kan u zittend werken, bij de 180cm hoge flexdesk kan u staand werken. Alle Nomado oppervlakken zijn bedekt met een high-end glanzend oppervlak en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Een elektriciteitskabel wordt meegeleverd met Nomado en is aansluitbaar via de onderkant waardoor er stroom beschikbaar is voor aansluiting van uw laptop, scherm of geïntegreerde LED-verlichting. Optioneel kan u bij de versie met 1 uitklapbaar werkblad een magneetbord voorzien die aan de andere kant gebruikt kan worden als whiteboard. De bovenste uitklapbare deur is ook enkel optioneel te verkrijgen(enkel of dubbel) zoals een HDMI kabel als video-ingang.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Mobica Plus
Maten klein: 140h x 64,5b x 73d cm, Hoog:180h x 64,5b x 73d cm
Materiaal: Hoogwaardige glanzende kunststof, metaal gepolijst.
Winnaar: IF-award, Good Design, Interior innovation award 2013. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen  

Mobica + heeft de visie om één van de grooste wereldwijde spelers te worden in de meubelindustrie. Ze ontwerpen niewe flexibele werkplekken en eilanden door hun te focussen op innovatie, eenvoudig ontwerp, nieuwe productcategorieën, en de vaststelling van nieuwe marketing en sales benaderingen. Mobica+ is momenteel de grootste kantoormeubilair en interieur fabrikant in het Midden-Oosten met hun 2400 medewerkers. De holdingmaatschappij van de groep is een naamloze vennootschap met uitgebreide producties over de hele wereld die jaarlijkse een omzet van $ 100.000.000 creëren. Als blijk van onze inzet voor het vervullen van deze visie hebben we een nieuw merk "Mobica +" opgericht met een revolutionair business model dat is toegewijd aan het leveren van de kantoren van morgen. Het "+ teken" symboliseert onze overtuiging dat er altijd meer moet worden bereikt, onderzocht en verbeterd, terwijl onze minimalistische, maar verfijnde aanpak het best samengevat wordt door ons motto: Think Simple ... Think Plus.

Nomado - mobiel flexdesk