• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Kuta tafellamp
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Kuta tafellamp

Een herontdekking van Brand New Office: de Kuta tafellamp Gebaseerd op een aanbeveling van Nemo Lighting en zal opnieuw opgenomen worden in ons gamma. Deze bureaulamp werd ontworpen door niemand minder dan Vico Magistretti in 1979 en werd opnieuw geproduceert. De Kuta tafellamp en wandlamp bestaat uit een cirkelvormig aluminium reflector om het licht te weerspiegelen, waardoor het effect van een zonsverduistering wordt nagebootst. Het circulaire scherm wordt in het wit of zwart geleverd en de andere onderdelen zijn in metaal. Voor de tafelversie is de basis in wit marmer. Nemo Cassina Lighting is een maatstaf als het gaat om design verlichting. Hun verlichting is geïnspireerd naar de gouden eeuw van de Italiaanse designNemo cassina lighting biedt zowel een eigentijdse collectie met de uitgave van een aantal 60's en 70's design iconen, als een aantal klassieke Italiaanse meesterwerken.

Ontwerp: Vico Magistretti  voor Nemolighting, 1979
Maten: Ø30 x 60h cm 
Materiaal: metaal
Licht:
100W, E27
Zonder reservelamp!

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Kuta tafellamp is een bekende designerslamp.