• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Crown Major hanglamp groot
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Crown Major hanglamp groot

De bedenkers van deze buitengewone Nemo lighting Crown Major hanglamp groot zijn één van de meest gewaardeerde ontwerpers van nu, Jehs & Laub. De gepolierde aluminium structuur met halogene lampen geven de indruk dat het om een hangende kandelaar gaat. Dit design object van Nemo Cassina is beschikbaar in verschillende kleuren en in groot of klein formaat bestelbaar.

De Crown luchters van Nemo lighting gemaakt met een modulaire opbouw van gegoten aluminium en gezandstraald glas diffusers zijn verkrijgbaar in gepolijst aluminium of goud briljante hand of geschilderd mat wit, mat zwart of goud. 

De hangende kroonluchters, met modulaire structuur in spuitgietaluminium en gezandstraalde glasroosters hebben een structuur in handgepolijst aluminium, glanzend verguld of geverfd in mat wit, mat zwart of goud. De kabel is standaard in transparant, maar kan op aanvraag in het rood besteld worden.

De reserve lampen zijn niet inclusief!


Ontwerp: Jehs & Laub voor Nemo Cassina
Materiaal: gepolierd aluminium
Maten klein: 46h x 87b cm,
Maten groot: 81,5h x 115b cm
Licht: 30x25W, halopin G9 QT-14
Kleuren: gepolierd aluminium, mat zwart of wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen   

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Crown Major hanglampen is een bekende designerslamp. Nemo lighting Crown Major hanglamp groot