• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-Lounge Sofa
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W-Lounge Sofa

Wagner W-Lounge Sofa staat voor representatieve elegantie en nonchalant comfort met klassiek-moderne lijnvoering. Een nieuw meesterstuk van Wagner architecture: de W-Lounge sofa. Deze exclusieve Sofa werd ontworpen door Peter Wagner. Hierbij concentreerde hij zich op het wezenlijke, met comfort als middelpunt. W-Lounge Sofa is een hoogwaardige zetel voor het directiekantoor, de business-lounge of de lobby.
 
De serie bestaat uit een hoge en lage Sofa en een Relax leunstoel. De comfortabel gevoerde zitmeubels zijn bekleed met hoogwaardig gemengde wol en leder combinatie(hoog model), maar kunnen op aanvraag ook in volledig leder verkregen worden. De nonchalante klassiek-moderne stijl is hier door Wagner Architecture volledig opnieuw geïnterpreteerd. Een heel bijzondere serie, die nogmaals het bewijs is van de hoge kwaliteit van onze selectie: eersteklas design van de allerbeste kwaliteit! In de hoge en lage sofa zijn de kussen inbegrepen.

Andere kleuren en stoffen zijn altijd mogelijk op aanvraag. 

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Gemengd wol en chrome structuur
Maten: 80h x 147b x 78d cm
Zitmaten: 40cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W-Lounge Sofa