• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Nuvola hanglamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Nuvola hanglamp

Dit lichtsculptuur Nuvola hanglamp van Nemo Cassina Lighting werd in 1974 ontworpen door de Italiaanse architect en designer Mario Bellini. Deze design klassieker blijft tot op heden volledig in de trend van heldere objecten met een ziel en een vintage touch! Gemaakt van polycarbonaat (opaal)vormt deze vormige wolk een dromerige sfeer met een touch van klasseDe Nuvola hanglamp van Nemo Cassina wordt stevig vastgehouden aan het plafond door vier stalen kabels (max 300cm). Dit lichtsculptuur Nuvola hanglamp ontworpen door Mario Bellini is leverbaar tussen de 3-5 werkdagen. Bestel vandaag nog uw design hanglamp bij Brand new office!
 
Ontwerp:
Mario Bellini voor Nemo Cassina
Maten: 200l x 100d x 80h cm
Materiaal: TL lampen 3 x 54W - T5
Reservelampen niet inclusief.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen   

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Nuvola hanglamp is een bekende designerslamp.