Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Form barstool barkruk

€211,00€255,31 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 10-15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21508
De Normann Copenhagen Form barstool barkruk heeft poten in gelakt staal(zelfde kleur als schelp). Is beschikbaar in een hoogte van 65 of 75cm.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Normann Copenhagen Form barstool barkruk kan u verkrijgen in vele kleuren en twee maten 65cm en 75cm zithoogte.

De 65cm hoge barkruk is ideaal voor uw keuken eiland, de 75cm is meer ontworpen voor Horecazaken en dus ideaal voor hogere bar's. De barkruk Form van Normann Copenhagen is ontworpen door de bekende designer Simon Legald. De Form-serie bestaat uit vele varianten en materialen die ook bij Brand New Office te verkrijgen zijn, en kenmerken zich door de manier waarop de zitschaal met het frame is verbonden.

De zitting van deze minimalistische barkruk volgt de vorm van je lichaam voor extra comfort en uren plezier aan de bar. De gegoten plastic zitting uit één stuk sluit naadloos aan op het onderstel. Het onderstel is gemaakt uit gelakt staal, afgewerkt in dezelfde kleur als de zitschelp. De gelakte stalen versie is steeds in dezelfde kleur gemaakt als de schelp!

Normann Copenhagen Form barkruk heeft reeds verschillende designers prijzen gewonnen over heel de wereld: Winner of German Design Award ”Special Mention” 2016 en Winner of IF Design Award 2016. Zoek je naast de Form Barstool barkruk van Normann Copenhagen een andere barkruk of meubel van dit merk? Contacteer onze professionele adviseurs dan.

Ontwerp: Simon Legald
Materiaal: kunstof polypropyleen, staal
Zitmaten:  65-75h x 43b x 42,5d cm 
Winnaar: Winner of German Design Award ”Special Mention” 2016 en Winner of IF Design Award 2016


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen
 
Normann Copenhagen is een Deens design bedrijf met als missie om originele en innovatieve producten met een eenvoudig en eigentijds design te creëren. In 1999 werd het merk Normann Copenhagen opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen dat een unieke collectie designmeubels, verlichting, kantoormeubelen,  woonaccessoires waaronder kasten, hanglampen, kussens, spiegels, plaids, stoelen en opbergbakken aanbiedt. De design producten worden verkocht in meer dan tachtig landen over de hele wereld en hebben reeds meer dan vijftig design awards verzameld. Eén van de meest succesvolle collectie van dit Deense designmerk is de Normann Copenhagen Form serie met hun fraaie design stoelen, tafels en barkrukken. Tot op vandaag heeft Normann Copenhagen altijd veel nadruk gelegd op de samenwerking met innovatieve ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, talentvolle jonge ontwerpers, maar ook ambachtslieden. Oprichter Jan Andersen zegt: "Bij Normann Copenhagen voelen we een sterke verbinding met de creatieve Normann Copenhagen Form barstool barkruk