• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Office & Co Versus bureau
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Office & Co Versus bureau

De Office & Co Versus bureau is beschikbaar in twee maten 180 of 200L cm x 90D cm. Versus  bureau onderscheidt zich door de eenvoud en de lineariteit van zijn vormen.

Dit nieuwe product van Office & Co met gelsoten voet heeft een structuur in wit of aluminium. Dit design bureau geeft een evenwichtige en elegante indruk en is ideaal voor op kantoor, maar ook voor een Home-Office.
Het ontwerpbureau is beschikbaar met tafelblad in een wengé, acacia, notelaar, grijs of gesatineerd glas, met andere woorden in vele combinaties mogelijk. Bibliotheekkasten, archiefkasten vullen de omgeving op in harmonie en efficiëntie. Onder het bureaublad, dat een dikte heeft van 25 mm, is een frontpaneel mogelijk in dezelfde kleuren als het bureau.

De tafelbladen zijn gemaakt van melamine E1 spaanplaat en het glas uit 10mm veiligheidsglas.

De metalen voet is gemaakt van een stalen profiel. Optioneel kan u voor een aanbouw tafel van 100 x 60cm kiezen zodat u een L-bureau kan maken. 
Deze kantoormeubelen worden binnen de 20 werkdagen en transportvrij geleverd vanaf 750€. Onze professionele monteurs bouwen bovendien deze design meubelen (BeNeLux) op plaats van gebruik gratis op vanaf 1500€ en nemen alle kartons en plastieken weer mee. Uw bureau professioneel geplaatst zoals op de foto's! Indien u een andere kleur of opstelling wenst mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ontwerp: Office & Co
Materiaal: Melamine van 25mm, veiligheidsglas 10mm, stalen poten
Maten bureau: 180 of 200L x 90D x 73H cm
Kleur: notelaar, wengé, acacia, gesatineerd glas of wit.
2 jaar kwaliteitsgarantie

Office and Company, jong en dynamisch Italiaans bedrijf, actief in de sector van meubelen en kantoormeubelen. Zij creëren vormen en bureaus die functeel zijn en de nodige ergonomie bevatten,  kortom een bijzondere relatie die mensen bindt aan hun vitale werkruimte. Door hun keuze voor eenvoudige en moderne design kantoormeubelen willen ze hun verhaal van de perfecte werkomgeving overdragen aan de eindklant. We geloven dat mensen beter werken als vergadertafels, bureaus, toonbanken, kasten, scheidingswanden, ladeblokken goed zijn ontworpen en opgebouwd. Ze denken niet alleen na over het design, maar ook over de beweging, de concentratie, de relatie en de kwaliteit van het leven! De meeste Office & Co design meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat ze een korte levertermijn hebben van ongeveer 20 werkdagen. Dus een snelle levering van kantoormeubelen bestaat nog steeds! De bekendste merken van Office & Co zijn de Capital directiebureau's, Diplomat directiebureau's, Rex evolution bureau's, Versus bureau, en natuurlijk hun operatieve bureau's waarmee bureau-eilanden gemaakt kunnen worden, de Line receptiebalie en Hello Toonbanken. Office & Co Versus bureau