• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina vergadertafel 220 of 280cm
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Officina vergadertafel 220 of 280cm

De Officina vergadertafel van Brand New Office bestaat in twee verschillende maten: 220cm en 280 cm en men kan als optie een geïntegreerde kabeldoorvoer met 3 stopcontacten en 2 plugin's gekozen worden. De Officina vergadertafel is ideaal voor zowel kleine als grote vergaderingen.De vergadertafels van Brand New Office onderscheiden zich door functionele en verfijnde details zoals de kabelinvoer(optioneel) in het midden en de verchroomde poten of verchroomd voetstuk. De Officina vergadertafels worden verder gekenmerkt door een uistekende prijs/kwaliteits verhouding!  Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen binnen de 2 weken opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine blad, stalen frame verchroomd
Maten: 220b x 103d x 72-74h cm of 280b x 103d x 72-74h cm
Kleur: esdoorn, grijs, beuken, walnoot, wit en pruim

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  


Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!Officina vergadertafel