• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Bai stoel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Ondarreta Bai stoel

De Ondarreta Bai stoel in polypropyleen is de allernieuwste creatie van de Baskische fabrikant Ondarreta. Deze designstoel met zijn uitnodigende vorm bestaat in verschillende kleuren polypropyleen en het frame kan ook gecombineerd worden in vele kleuren. De Bai stoelen zijn ideaal als wachtstoel, Lounge stoel of stapelbare stoel in een restaurant(Horeca-zaak), wachtzaal of meetingrooms. De Bai Familie bestaat uit stoelen in prolypropyleen, stof, sledestoelen en swivel stoelen.  Bai betekent 'Ja' in het Baskisch, dus een confirmatie dat je deze stoel in je huis wilt hebben! Verder werd deze stoel ontworpen door Ander Lizaso is hij beschikbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren en kan op aanvraag besteld worden. Brand New Office is officiële verdeler van Ondarreta. 

Ontwerp:
 ANDER LIZASO

Maten: 78h x 69b x 52,5d cm 
Zitmaat: 45cm
Materiaal: Metalen structuur en polypropyleen zitting.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen     

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel.  Ondarreta Bai stoel