• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sign Systems Sign system matte folie A3-A4
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sign Systems Sign system matte folie A3-A4

Sign system matte folie A3-A4
De matte polyesterfolie voor uitstekende belettering met laag contrasteffect en volledige transparante film. Deze folie is geschikt voor laserprinters en beschikbaar in A4 of A3 versie.

De individueel te bedrukken matte folie kunt u gewoon tussen de wandborden leggen. Bestel aub de folie(voor laserprinter) er apart bij. Een slimme software helpt u bij de layout van uw tafelborden. De Ocean signalisatie van Sign System zijn in voorraad en kunnen direct geleverd worden bij Brand New Office!

Ontwerp: Sign systems voor Wolk
Materiaal: matte folie
Maten: A3 - A4

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering

Een slimme software helpt u bij de layout van uw tafelborden.

Met de designsoftware voor de deurbordjes, naambordjes, infodstandaards zis het makkelijk om uw eigen bordjes te maken. Via de CD-ROM heeft u een layout software om het maken van grafische borden iets gemakkelijker te maken. Deze Software van Sign Systems ondersteunt de lettertypes van uw eigen systeem. De software bevat drie aantrekkelijke sets pictogrammen met elk twaalf motieven. De Sign Systems signalisaties zijn in voorraad en kunnen direct geleverd worden bij Brand New Office! Sign system matte folie A3-A4