• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Low Lita Love zetel
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Low Lita Love zetel

SlideLow Lita Love zetel is de allernieuwste fauteuil ontworpen Paola Navone voor DIA.

De minimale en essentiële vormgeving van de rugleuning en zitting, in tegenstelling tot de vier robuuste poten die deze fauteuils ondersteunen, geven dit design vorm en kracht. Het licht gebogen profiel van de basis maakt Low Lita bijzonder uitnodigend en comfortabel om in te zitten. Deze sofa's zijn handig en gemakkelijk te gebruiken in buitenlucht situaties zoals tuinen of terrassen.

De Low Lita is bovenden licht en gemakkelijk te verplaatsen waardoor hij ook ideaal is voor in uw interieur en in openbare ruimte.

Low Lita, net als alle SLIDE producten, is gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten. Het assortiment bestaat uit een Low Lita fauteuil, Lita Low love fauteuil 2 plaatsen, Low Lita Lounge ligzetel en Low Lita tafel. Het gamma Low lita is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel binnen als buiten.

Ontwerp: Paola Navone voor Slide
Maten: 70h x 80d x 118l cm
Materiaal: polyethyleen 
     
Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design! Slide Low Lita Love zetel