• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar TD Lux directiestoel in zwart leder
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar TD Lux directiestoel in zwart leder

Alleen al z'n fraaie uiterlijk maakt van TD Lux directiestoel in zwart leder een echte topper. Kijkt u maar eens naar de fraaie vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals de geheel leren bekleding(achterkant in kunstleer). Deze directiestoel in het leder heeft een comfortabele zitting en vergrendelbaar kantelmechanisme voor moderne ergonomie, waardoor de rug wordt ontzien. U kan ook het gewicht individueel instellen en de design bureaustoel in hoogte verstellen. Deze  TD Lux directiestoel in zwart leder is ergonomie en leder voor een sensationele prijs.

Ontwerp:
Topstar
Materiaal: verchroomde armleuningen, leder, wielen voor vasttapijt
Zitmaten:  42-51h x 48b x 50d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: ergonomische rugsteun, kantelmechanisme, individuele lichaamsgewicht instelling, zitting in hoogte verstelbaar.
Gedemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   
 snelle levering

Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar TD Lux directiestoel in zwart leder