• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Minimum glazen bureau
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Minimum glazen bureau

De Ultom Minimum glazen bureau is een reeks bureaus die minimale tekening en functionaliteit / flexibiliteit naast elkaar laten bestaan om werkruimten en ervaringen te delen en zelfs te verbeteren. Top-bladen zijn uitgevoerd in zwart, rood of wit geverfd glas voor de directiebureau's. De poten zijn gemaakt uit vierkante buisvormige frames, gepoedercoat in de afwerking wit, rood of zwart, aan elkaar bevestigd door middel van een verbinding in gesmolten aluminium. 

Niet alleen een snelle computer maakt het werk prettiger, maar ook een efficiënte en motiverende werkplek, waarin u en uw team geïnspireerd kunnen werken. De plek waar succesvolle ideeën worden geboren! Het Ultom Minimum kantoormeubilair straalt transparantie en openheid uit. Ook de glazen werkbladen van de Minimun design bureaus dragen bij aan het lichte, vriendelijke karakter van dit systeemmeubilair.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Minimun kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: buisvormige frames, gepoedercoat, veiligheidsglas van 12mm dik
Maten : 180/200/220b x 90d x 74h cm
Kleur: zwart,rood en wit

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Minimum glazen bureau