• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Beschermingsscherm/scheidingswand Type S uit acrylglas
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 10 voor €284,05 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €269,10 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 40 voor €254,15 per stuk en bespaar 15%
BNO Beschermingsscherm/scheidingswand Type S uit acrylglas

Bescherm uw medewerkers of klanten tegen virussen!

Het Beschermingsscherm Type S uit acrylglas is gemaakt van transparant acrylglas met een luikoptie. Ideaal om uw werknemers of klanten te beschermen.
De plexiglas ruiten zijn slechts 5 mm diep en kunnen daardoor na gebruik ruimtebesparend worden opgeborgen. Reiniging en desinfectie vindt ook plaats met conventionele reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen. Een ander pluspunt is de gereedschapsloze installatie als plug-in systeem op poten.

Ruimtes zullen herverdeeld moeten worden, zowel op kantoor voor medewerkers en bezoekers, als in scholen en openbare ruimtes. Physical Distancing, met andere woorden afstand houden met anderen, ontwikkelt zich momenteel als een nieuw gevoel van bescherming en tegelijkertijd een hygiënische veiligheidsmaatregel.

Eigenschappen van deze scheidingswand:

- Hoogwaardig acrylglas, afgeschuinde randen
- Filigraan ontwerp voor visueel barrièrevrij klantencontact
- Minimale installatie-inspanning, extreme stabiliteit
- Ruimtebesparende opslag tot het volgende gebruik
- Eenvoudige reiniging met conventionele reinigingsmiddelen

Schoonmaak instructies


- Gebruik een microvezeldoek, lauw water en een kleine hoeveelheid
wasmiddel voor reiniging.
- Vermijd glasreinigers, schuurmiddelen of oplosmiddelen, ze kunnen het acrylglas beschadigen of zelfs beschadigen. Als een alternatief, gebruik een azijnreiniger. Gebruik echter niet
meer dan 2 capsules tot 5 liter water.
- Krassen of beschadigingen kunnen met speciale pasta's worden weggepoetst.
- Hardnekkige vervuiling kan worden verwijderd met conventionele benzine of soortgelijke producten. Oefen geen overmatige druk uit terwijl schoonmaken, veeg voorzichtig af.
- Droog het plexiglas niet na het reinigen, anders wordt het elektrostatisch geladen.

Ontwerp: BNO voor Brand New Office  
Materia
al:Acrylglas, 5 mm, kan worden gereinigd en gedesinfecteerd met conventionele reinigingsproducten
Maten: Scherm: B: 75 x H: 90 cm
Luikuitsparing B: 50 x H: 20 cm
Kleur: Transparant

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

Beschermingsscherm Type S uit acrylglas