• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Nardi ecologische scheidingspanelen voor wachtkamers
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 5 voor €109,25 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 15 voor €103,50 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 30 voor €97,75 per stuk en bespaar 15%
BNO Nardi ecologische scheidingspanelen voor wachtkamers

Handige Nardi ecologische scheidingspanelen voor wachtkamers

De urgentie van Covid-19 toonde duidelijk het belang aan van een heroverweging van de omgevingen waarin ons dagelijks leven plaatsvindt, zowel op het werk als in onze vrije tijd, en combineert het belang van het bewaren van voldoende sociale afstand met onze behoefte aan socialisatie.
Daarom hebben we een collectie elementen bedacht die gemaakt zijn met eco-duurzame materialen uit 100% recyclebaar materiaal, waardoor we een boeiende esthetiek combineren met oplossingen met een lage impact op het milieu.

Covid-19 studie op oppervlak scheidingswand voor kantoren

Volgens een studie van het New England Journal of Medicine (NEJM) hebben papier en karton een vervaltijd van 24 uur voor coronavirus op hun oppervlak. Deze functie, gecombineerd met gebruiksgemak (onze oplossingen vereisen geen installatie en zijn makkelijk te verplaatsen) en veelzijdigheid (alle structuren zijn modulair), vormt de ideale keuze voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een ecologische en esthetisch en kleine investering.

Deze beschermende scheidingswanden bestaan uit 

- Eenvoudig golfkarton, gebruikt voor al onze constructies.
- Verkrijgbaar in WIT of HAVANA
- We werken eraan om elementen te creëren die duurzaam maar tegelijkertijd licht en handig zijn.
- Transparante PET-panelen die ons toelaten muren te hebben die de helderheid van de kamers niet verminderen en het behoud van de gezelligheid mogelijk maken.
- 100% recyclebaar materiaal

Ontwerp: BNO voor Brand New Office  
Materia
al:Golfkarton, Transparante PET panelen
Maten: 85l x 150h x 60d cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   snelle levering           

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

Nardi ecologische scheidingspanelen voor wachtkamers