Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Isis design vergaderstoel leder

€804,00
€678,00€820,38 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21513
De Isis design vergaderstoel leder is een sledestoel van de beste kwaliteit! Afwerking in chroom en echt leder uit Europa. Snel leverbaar!
  • Koop 2 voor €610,20 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 6 voor €576,30 per stuk en bespaar 15%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Isis design vergaderstoel leder is een stoel dat afgewerkt is met de beste materialen!

Maar op je ergonomische vergaderstoel zit je dagelijks, dus is het belangrijk om te investeren in een stoel dat je lijf optimaal ondersteunt. Isis werd afgewerkt in een verchroomde buisvormige metalen structuur met vaste armleggers in verchroomd aluminium. Verder is het ook goed om na te denken over de structuur van de zitting van uw conferentiestoel! Wel de Isis vergaderstoelen hebben een zacht kussen op de zitting en in de rugleuning waardoor u heel comfortabel zit.

Deze vergaderstoelen met hun strakke en zakelijke uitstraling, zijn afgewerkt in hoogwaardig leder en beschikbaar in negen verschillende kleuren.

Isis stoel is een uniek ontwerp van Brand New Office dat enorm goed zitten. Hierdoor verlopen de vergaderingen in de best mogelijke sfeer. Het Isis gamma bestaat uit een design bureaustoel leder, een lage bureaustoel, een vergaderstoel, een vergaderstoel met stervoet of een stoel 4-poten. Al deze stoelen zijn snel leverbaar met een gemiddelde levertijd van ongeveer 15 werkdagen. 

Ontwerp: Brand New Office 
Materiaal: verchroomde buisvormige metalen, echt Europees leder
Zitmaten: 47h x 50b x 61d cm 
Gemakkelijke montage.
 
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 7 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Maar ze zijn evengoed inzetbaar als exclusieve bureaustoel of stoel voor een directiebureau, of bij u thuis. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Isis design vergaderstoel leder