• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina Bistrotafel
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Officina Bistrotafel

Altijd in het middelpunt: de Officina Bistrotafel van Brand New Office is beschikbaar in het wit en één maat:130L x 68D x 72,8H cm. Ze past perfect in uw 'Koffie-Corner', op de beurs als communicatieplatform, in uw Horeca-zaak(hotel-restuarant-café) of op kantoor als vergadertafel. De Officina Bistrotafel past in elke ruimtelijk situati en werden gemaakt uit melamine(MDF). Bestel deze Officina Bistrotafel vandaag nog en maak er reeds gebruik van volgende week! Snelle levering gegarandeerd!

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine Mdf
Maten: 130L x 68D x 72,8H cm
Kleur: wit 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering 

De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en top-ergonomie. En dat met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste producten direct leverbaar uit voorraad! Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina Bistrotafel