• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell One More please barkruk
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €231,80 per stuk en bespaar 5%
Kartell One More please barkruk

Kartell One More please barkruk: Om ontspannen een cocktail aan de bar te genieten, heeft u een comfortabele barkruk nodig die goed is voor de rug. Maar soms is een drankje niet genoeg en dan heb je  "One more " nodig. De barstoel One More van Kartell is één van hun paradepaardjes. Deze stakruk is beschikbaar in twee verschillende hoogte: 65 cm of 75 met een ovale rugleuning maar blijft beheersbaar, praktisch, kleurrijk en duurzaam. Deze krukken van Kartell werden gemaakt uit Polycarbonaat en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De One More, One More Please rond barkruk is een collegiale teamplayer. Hij gedijt het beste in een groep. Aan jou de keuze om die samen te stellen. KieDe Kartell One More Please barkruk is verkrijgbaar met een ronde en een vierkante leuning. Daarnaast heb je de keuze uit 2 hoogtes (65 en 75 cm) en verschillende kleuren. De stoel is gemaakt van kunststof waardoor je hem makkelijk schoon kunt maken. Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

Ontwerp: Philippe Starck voor Kartell 2012
Maten: 65/75h x 38b x 46d cm 
Materiaal: Polycarbonaat
Geschikt voor buitengebruik  

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell One More please barkruk