• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verstelbaar bureau

Als u uw werknemers op en top ergonomisch wilt laten werken, voorziet u het best niet voor iedereen dezelfde bureautafel op dezelfde hoogte en met hetzelfde werkoppervlak.

Verstelbaar bureau

Hoe werken de verstelbare bureaus?

Er zijn twee grote soorten van verstelbare bureaus. Ten eerste zijn er de manueel verstelbare bureautafels. De gebruiker kan deze bureaus ergonomisch maken door de poten langer of korter te maken. Vergeet uiteraard niet de poten daarna vast te zetten en ervoor te zorgen dat het tafelblad waterpas staat.

Een tweede soort zijn elektrisch verstelbare bureautafels zoals het Ogi Drive bureau van Mdd. Bij deze soort ergonomische bureaus is er een knop om een elektrische motor aan- en uit te zetten die het tafelblad omhoog en omlaag brengt.

Een manueel of elektrisch verstelbaar bureau is zeker een goede investering in de toekomst van uw werknemers. Ze zijn gemakkelijk en snel in te stellen wat alleen maar een voordeel is in de huidige open office-cultuur waarbij werknemers geen vaste plaats hebben.

 

Wat zijn typische klachten?

Een bureautafel die manueel of elektrisch in de hoogte verstelbaar is, zorgt ervoor dat lichamelijke problemen kunnen vermeden worden doordat iedereen het bureau naar zijn of haar behoeften ergonomisch kan maken.

Als u elke dag dezelfde houding aanneemt, bestaat al vlug de kans dat overbelasting optreedt. Bij een ongezonde lichaamshouding zijn er verschillende klachten die snel de kop opsteken. Naast pijn in de rug, nek en armen, kunt u ook krampen in uw benen ondervinden of sneller de concentratie verliezen. Met een verstelbare bureautafel en aangepaste ergonomische bureaustoel blijven die klachten achterwege.

 

Wat zijn voordelen van afwisselend zittend en staand werken?

Onderzoek wijst uit dat ongeveer 20% van de werktijd staand doorbrengen een positieve invloed heeft op zowel geest als lichaam. Een statische belasting van het lichaam is de oorzaak van vele kwaaltjes.

Met de elektrisch of manueel verstelbare bureautafels uit onze collectie kunnen u en uw werknemers gerust een deel van de werkdag staand doorbrengen. En wisselen van houding is snel gebeurd. Bij de elektrische ergonomische bureaus is een simpele druk op de knop genoeg. De perfecte hoogte om staand te werken is met het werkblad ter hoogte van uw navel.

Stabureaus verhogen ook de productiviteit. Zo zouden ze meer uitnodigen tot onderling overleg en zouden vergaderingen efficiënter verlopen waardoor ze minder lang duren.

Heeft u nog vragen over een of meerdere stuks in onze collectie? Vraagt u zich af welke verstelbare bureautafel het best in uw bedrijf zou passen? Aarzel niet om raad te vragen aan de specialisten van Brand New Office.