• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau is erg belangrijk als u ergonomisch correct wil werken. Iedereen is uniek, u kunt dus best zelf de hoogte van uw bureaublad manueel of elektronisch instellen. De juiste houding nu voorkomt later veel klachten!
Merken

Verstelbaar bureau

  • Bureaublad: manueel of elektrisch verstelbaar
  • Afgelopen met rug- of nekklachten
  • Verhoog uw productiviteit
  • Werk afwissend staand of zittend

Een verstelbaar bureau is erg belangrijk als u ergonomisch correct wil werken. Iedereen is uniek, u kunt dus best zelf de hoogte van uw bureaublad manueel of elektronisch instellen. De juiste houding nu voorkomt later veel klachten!

Aandacht voor de juiste lichaamshouding

Brand New Office heeft in haar gamma bureaus die zowel manueel en éénmalig op de juiste hoogte in te stellen zijn als elektrisch in hoogte verstelbare bureaus. Een verstelbaar bureau vormt de onmisbare schakel in het kantoor van de toekomst. Want ergonomie mag u niet zomaar negeren als u een kantoorjob uitoefent. Het is een kleine investering om nu de juiste houding aan te nemen. Zo voorkomt u later de typische rug- en nekklachten.

Door de open office cultuur met flexbureaus waarbij individuele medewerkers niet meer beschikken over een vaste werkplek, zijn niet alleen de ergonomische bureaustoelen met automatische gewichtsinstellingen van belang maar ook de zit-sta bureaus.

Kent u de typische klachten?

Neemt u dagelijks dezelfde houding aan? Dan heeft u een verhoogde kans op allerlei lichamelijke klachten. Een bureau dat in de hoogte verstelbaar is, geeft iedereen de kans om op een gepersonaliseerde manier deze problemen te vermijden. Een standaard bureau met een hoogte van 72 cm is zeker niet voor iedereen geschikt!

De meest voorkomende klachten bij een ongezonde houding:

  • Rug- en nekpijn
  • Pijn aan de arm
  • Verlies van concentratie
  • Beenkrampen

Voordelen afwisselend staand en zittend werken

Een in de hoogte verstelbare zit- en sta werkplek voorkomt veel typische klachten. Het heeft al een positieve impact op uw gezondheid als u ongeveer 20% van uw werktijd staand doorbrengt. Veel fysieke klachten komen immers voort uit een statische belasting van het lichaam

Wist u trouwens dat een vergadering veel minder lang duurt als iedereen recht staat? De voordelen zijn dus niet enkel rond ergonomie. U bewijst er uzelf en uw collega’s een dienst mee.

Daarom is noodzakelijk om bij een verstelbaar bureau probleemloos te kunnen wisselen tussen een actieve houding (hoog bureaublad of staand) en een ondersteunende houding waarbij het bureaublad iets lager staat. Een wisselende houding is niet enkel goed voor de gezondheid, maar ook voor de productiviteit!

Verhoog uw productiviteit

Van zitbureaus kunt u makkelijk stabureaus maken, en omgekeerd. De mogelijkheden zijn eindeloos: onthaal, vergaderzalen, bij u thuis, … Het is belangrijk dat u bij een verstelbaar bureau probleemloos kunt wisselen tussen een actieve houding (hoog bureaublad of staand) en een ondersteunende houding waarbij het bureaublad iets lager staat. Een wisselende houding is niet enkel goed voor de gezondheid, maar ook voor de productiviteit!

De perfecte hoogte om staand te werken? Dan plaatst u de verstelbare tafel ter hoogte van uw navel.

U doet er daarom verstandig aan om zittend werken af te wisselen met staand werken. Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus van kantoormeubelen BNO zijn dan ook de beste oplossing. Ons team van experts staat steeds klaar om je verder te helpen.