Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Motion zit sta bureau elektrisch

€819,00€990,99 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21710
Met het Narbutas Motion zit sta bureau elektrisch kunt u uw positie veranderen in een vingerknip van zitten naar staan. Ergonomisch topbureau!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Narbutas Motion zit sta bureau elektrisch: we werken op kantoor of van thuis uit en besteden onze tijd meer dan ooit tevoren.

Daarom moeten we serieus nadenken over ons welzijn op de werkplek en de factoren die daarop van invloed zijn. Ons lichaam is niet ontworpen om lange tijd in dezelfde positie te blijven, dus moeten we bewegen en actief zijn. De hele dag een paar uur rechtstaan ​​kan een positieve invloed hebben op onze gezondheid en werkefficiëntie.

Met het Motion elektrisch bureau kunt u uw positie veranderen in een vingerknip van zitten naar staan.

Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is ontworpen voor een flexibele werkorganisatie en is goed aangepast voor individueel werk(enkel bureau's) en samenwerking(eiland bureau's).

De paneelpoten van de Motion kantoormeubelen zorgen voor meer privacy op de werkvloer.

Dit type bureau bedekt visueel de ruimte onder het bureau en creëert een esthetische kantoorlook. Met één klik op de knop kan uw bureau eenvoudig worden aangepast van 700 tot 1200 mm of van 650 tot 1300. U kunt uw smartphone via de Bluetooth-afstandsbediening gebruiken om de hoogte van uw bureau aan te passen (geschikt voor Android- en iOS-systemen). De 'bureaubesturing App' kan worden aangesloten op 8 bureau's en maximaal 2 tot 4 hoogtestanden orden ingesteld.

De Open-space kantoren zijn tegenwoordig de meest voorkomende kantoren. Narbutas Motion-bureaus worden aangevuld met vaste hoogte-akoestische schermen(optioneel) om het akoestisch comfort te verbeteren, chaos te voorkomen en de nette kantoorlook te behouden. Als u helemaal naar onder scrolt kan u de akoestische wanden terugvinden. Verder bieden we ook een bureau met kabelgeleiding of kabelbeheer om alle kabels netjes weg te werken. U kan ook kiezen voor een metalen lade met slot(afsluitbaar) dat men onder het bureau plaatst. Het kantoormeubilair van Narbutas biedt vele mogelijkheden!

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen.

Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Nova wood kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Narbutas bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Narbutas voor Narbutas
Materiaal:
 Topbladen in 25 mm MFC (melamine) met  ABS-rand van 2 mm, metalen frame.
Maten:  H:70-120cm of 65-130cm x D:80cm x B:140-160-180cm
Kleur: zie bijlage

 
Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Motion zit sta bureau elektrisch