• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Carpyen Lite Cube vloerlamp/zitkubus
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Carpyen Lite Cube vloerlamp/zitkubus

De Lite cube van carpyen zorgen op een wel heel opmerkelijke wijze voor licht op kantoor of in uw tuin. Deze ingenieuze kubus met ingebouwde verlichting kan zowel gebruikt worden als kruk of object.  De light Cube van Carpyen is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is beschikbaar in een versie van 50 en 90 cm. Zoals bedacht door de topontwerper Daifuku heeft de Carpyen Lite Cube Floor Lamp een dubbele functie: zowel een modern verlichtingsarmatuur als een comfortabele stoel. De afgeronde vierkante kubus dat gemaakt werd uit polyethyleen lijkt op de vorm van een ijsblokje, maar er is niets koud aan de lite cube dat uitnodigend licht verspreidt. Ook verkrijgbaar als een grotere Lite Box. U kan de lite cube een eigen toets geven door er een gekleurde reservelamp in te steken. 

Ontwerp:
Daifuku Designs voor Carpyen
Maten: Lite cube: 43h x 50b x 50d cm, Lite box: 32h x 90b x 90d cm, 
Materiaal: polyetheleen
Licht: Lite cube: 1x7W E-27, Lite box: 4x7W E-27   
9m kabel en reservelamp inclusief
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  
snelle levering
Antonio Carpintero, Encarnación Celdran en Roberto Carpintero, drie namen dat concrete betekenis te geven aan het baskische lichtmerk uit Barcelona: Carpyen. Een merk dat sinds 1948 een pionier is in de creatie van verlichtingselementen en door de jaren heen een echte referentie geworden is in de sector. Carpyen heeft werk gemaakt om van hun merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe producten te ontwerpen. De lampen van Carpyen omvatten zowel vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, hanglampen, wandlampen en zelfs buitenverlichting. Ze zijn gespecialiseerd in Horeca verlichtingen met de nadruk op hotel verlichting. Alle werknemers, bestuursleden, architecten en producenten van Carpyen steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren!