• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Carpyen Tripod F staande lamp
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Carpyen Tripod F staande lamp

De Tripod F staande lamp is een ontwerp van Gabriel Teixidó voor de fabrikant Carpyen uit Barcelona. De Tripod is uitgevoerd met een gelakt eiken frame dat bestaat uit drie stevige houten poten en een metalen lampenkap. De Tripod vloerlamp kenmerkt zich door zijn mooie sierlijke vormgeving en de ingetogen neutrale uitstraling. U kan in dit gamma ook kiezen voor de Tripod versie die een stoffen lampenkap hebben. Door de combinatie met de eiken houten poten en de metalen kap heeft deze design lamp een Scandinavische look! Deze lamp is ideaal voor wachtkamers, kantoren, hotels of zelfs voor bij u persoonlijk thuis. Bestel vandaag nog uw Tripod Carpyen vloerlamp bij Brand new Office!

Ontwerp: Gabriel Teixidó voor Carpyen
Maten: 190h en 65Ø
Materiaal: eik satijn gelakt, metaal
Licht: 1 x 150 W E27

Reservelamp niet inbegrepen
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  

Antonio Carpintero, Encarnación Celdran en Roberto Carpintero, drie namen dat concrete betekenis te geven aan het baskische lichtmerk uit Barcelona: Carpyen. Een merk dat sinds 1948 een pionier is in de creatie van verlichtingselementen en door de jaren heen een echte referentie geworden is in de sector. Carpyen heeft werk gemaakt om van hun merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe producten te ontwerpen. De lampen van Carpyen omvatten zowel vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, hanglampen, wandlampen en zelfs buitenverlichting. Ze zijn gespecialiseerd in Horeca verlichtingen met de nadruk op hotel verlichting. Alle werknemers, bestuursleden, architecten en producenten van Carpyen steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren! Tripod F staande lamp