Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Tripod vloerlamp

€740,00€895,40 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 20 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21211
De Tripod vloerlamp is een ontwerp van Gabriel Teixidó voor Carpyen. Deze staande lamp is te verkrijgen in twee verschillende versies: Tripod en Tripod-F.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Tripod vloerlamp is een ontwerp van Gabriel Teixidó voor de fabrikant Carpyen uit Barcelona. De Tripod is uitgevoerd met een gelakt eiken frame dat bestaat uit drie stevige houten poten en een linnen stoffen lampenkap. De Tripod vloerlamp kenmerkt zich door zijn mooie sierlijke vormgeving en de ingetogen neutrale uitstraling. Tripod bestaat in twee verschillende groottes: Small 153h en 45Ø cm of Large 160h en 55Ø cm. U kan in dit gamma ook kiezen voor de Tripod-F versie die een metalen lampenkap hebben. Door de combinatie met de eiken houten poten en de stoffen kap heeft deze design lamp een Scandinavische look! Deze lamp is ideaal voor wachtkamers, kantoren, hotels of zelfs voor bij u persoonlijk thuis. Bestel vandaag nog uw Tripod Carpyen vloerlamp bij Brand new Office!

Ontwerp: Gabriel Teixidó voor Carpyen
Maten Small: 153h en 45Ø, Large: 160h en 55Ø cm
Materiaal: eik satijn gelakt, linnen stoffen lampenkap
Licht: 2 x 100 W E27

Reservelamp niet inbegrepen
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  

Antonio Carpintero, Encarnación Celdran en Roberto Carpintero, drie namen dat concrete betekenis te geven aan het baskische lichtmerk uit Barcelona: Carpyen. Een merk dat sinds 1948 een pionier is in de creatie van verlichtingselementen en door de jaren heen een echte referentie geworden is in de sector. Carpyen heeft werk gemaakt om van hun merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe producten te ontwerpen. De lampen van Carpyen omvatten zowel vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, hanglampen, wandlampen en zelfs buitenverlichting. Ze zijn gespecialiseerd in Horeca verlichtingen met de nadruk op hotel verlichting. Alle werknemers, bestuursleden, architecten en producenten van Carpyen steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren! Tripod vloerlamp