• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Bamboo 3 staande kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Bamboo 3 staande kapstok

In de vrije ruimte vormt een Cascando Bamboo 3 staande kapstok een visuele afscheiding, naast elkaar vormen de elementen een ware haag. De Bamboo is een fraaie staande kapstok die gemodelleerd is naar een bamboestengel. Met stalen voet en haken van matwitte kunststof die verstellen kinderspel maken: schuif de haak omhoog, verstel de rubberen O-ring en klik de haak weer terug in positie.

Het resultaat is een prachtige kapstok die geschikt is voor op kantoor, bij u thuis in uw interieur, in uw winkel of Horecazaak(hotels, restaurants, café). Elke staander heeft 5 haken en de Bamboo van Cascando is leverbaar in twee uitvoeringen.

De Cascando Bamboo 3 staande kapstok is gestaag gemonteerd in een stalen basis. Is enkel beschikbaar in bamboo met witte haken. 

Ontwerp: Pieter van de Water
Maten Bamboo 3: 178h x 55b x 33d cm
Materiaal: Bamboo, staal en kunststof
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering         
 
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Bamboo 3 staande kapstok