• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Bamboo wall 90 wandkapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Bamboo wall 90 wandkapstok

In de vrije ruimte vormt een Cascando Bamboo wall 90 wandkapstok een visuele afscheiding, naast elkaar vormen de elementen een ware haag. De haken van matwitte kunststof verstellen kinderspel maken: schuif de haak omhoog van de Bamboo kapstok, verstel de rubberen O-ring en klik de haak weer terug in positie. De staander heeft 3 jashaken en de Cascando wall 90 wandkapstok is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Ontwerp: Pieter van de Water
Maten: Bamboo: 90h x 20b x 13d cm
Materiaal: Bamboo, staal en kunststof
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering     

 

Cascando is een Nederlands design meubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplek elementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieur accessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Bamboo wall 90 wandkapstok