• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Basket staande kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Basket staande kapstok

Voor het speels en fascinerende lijnenspel van de Basket staande kapstok van Cascando gebruikte Peter van de Water 6,5mm rondstaal. De kapstok is gemaakt van staaldraden, die samen zijn geweven met industrieel vakmanschap. De draden vormen een symmetrische vijfhoek bij de basis. Een praktische kapstok, maar vooral een tijdloos en architectonisch object.

De Basket kapstok is zo doordacht gemaakt dat je heel goed moet kijken om het principe te ontdekken. Cascando heeft trouwens een patent op chique en design kapstokken. Basket staande kapstok van Cascando is beschikbaar in twee kleuren. Laat uw entree of kantoor originaliteit uitstralen!

Ontwerp: Peter van de Water
Maten: 169h x 54b cm
Materiaal: rondstaal, poedergelakt

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Basket staande kapstok