• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flower paraplubak
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flower paraplubak

De Cascando Flower paraplubak is een design paraplubak die zich overal thuis voelt. De Cascando Flower is beschikbaar in verschillende nieuwe kleuren. Laat uw entree of kantoor originaliteit uitstralen. 

De kroon is gemaakt in kunststof en de staander in staal met een voet in gietijzer. De prachtig vormgegeven kroon van Flower paraplubak springt direct in het oog en doet de naam eer aan.
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 65h x 34d cm
Materiaal: staal, gietijzer, kunststof
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flower paraplubak