Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Pop Ace vergadertafel

€1.085,00€1.312,85 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 20 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21842
De Frezza Pop Ace vergadertafel is een functionele tafel oplossing voor de allernieuwste kantoren. Kan ook gebruikt worden als werkbench!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Frezza Pop Ace vergadertafel is een functionele tafel oplossing voor de allernieuwste kantoren. Kan ook gebruikt worden als werkbench!

Een uitdrukking van een ontwerp dat essentie en functionaliteit combineert. De meerdere configuraties zijn meer gericht op het voldoen aan de behoefte aan levenskwaliteit op kantoor dan aan de eenvoudige behoefte om werkruimten te ontwerpen.

Bureaus, meerdere werkplekken, statafels, ronde tafels en vergadertafels ontmoeten verschillende werkstijlen: momenten van concentratie, samenwerking en delen worden ondersteund door nauwkeurige inrichtingsoplossingen.

Pop Ace-kantoormeubelen vallen op door hun goed gedefinieerde maar toch veelzijdige stijl met een ezel-basis. Een minimalistische vorm die visuele lichtheid biedt.
Frezza Pop Ace is verkrijgbaar in verschillende tafelbladbreedtes en dieptes. Het blad is van 18 mm dik melamine.
Het onderstel van de tafel is van metaal in A-vorm en heeft een dwarsbalk die een voetsteun vormt die toegankelijk is vanaf beide zijden van de tafel.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Frezza Pop Ace kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp: Sergio Lion
Materiaal: aluzilver of wit poedergelakte frame,  E-1 spaanplaat
Maten: 280/320/360/440b x 125d x 74h cm

Frezza is een Italiaans meubelbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van kantoorsystemen. Dankzij haar voortdurende onderzoek en diepe passie voor technologie en design, heeft het bedrijf originele producten gecreëerd die gemakkelijk toegankelijk zijn voor een breed scala van internationale klanten. Frezza werd in 1954 opgericht als een familiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van huismeubilair, later begon het bedrijf zich te specialiseren in inrichtingselementen voor het kantoor en in 1992 werd het overgenomen door de Doimo-familie. Onder deze leiding bevestigde het bedrijf zijn vastberadenheid om te groeien en wordt het nog steeds beschouwd als een van de grootste industriële Italiaanse ondernemingen op het gebied van kantoormeubilair.

De fundamentele waarden van het bedrijf zijn gericht op het verbeteren van de werkruimte en het welzijn van de consument, met respect voor de omgeving.

De producten van Frezza zijn een garantie voor de kwaliteit en duur, "Made in Italy", een handelsmerk dat zijn wortels heeft in de culturele en ambachtelijke traditie. Door stilistische evolutie en belangrijke samenwerkingen met gerenommeerde architecten, volgt het ontwerp elke stap van de ontwikkeling, van de eerste ideeën tot het eindproduct.

De Frezza-collectie kent een breed scala aan producten: bedrijfs- en operatieve systemen, archivering, ontvangst en scheidingswanden. Een veelomvattende en veelzijdige productie, gekenmerkt door een functionele en esthetische visie, die perfect bij elk architectonisch ontwerp past, en daarom een ​​onbetwistbaar bewijs van de vele prestigieuze getuigenissen van Frezza. 

Frezza Pop Ace vergadertafel