• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 151 stoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 151 stoel

De Giroflex 151 stoel is een ideale keuze voor restaurants en lunchrooms. Het serveer- en schoonmaakpersoneel zal blij zijn met deze stoel. Hij is licht en gemakkelijk te stapelen. De flexibele zetels passen zich gemakkelijk aan de wensen van uw gasten aan.

De koppelbare projectstoelen Giroflex 151 zijn dankzij hun markante look en uitgebreide kleurenpalet een graag geziene en dankbare zitgelegenheid. Op de giroflex 151 je zit zelfs na lange tijd nog plezierig. De rug van de zitkuip absorbeert de bewegingen. De bekledingsvariant zorgt voor extra comfort.

Niet alleen de stoel zelf is gemakkelijk te onderhouden. Door zijn lichte gewicht kan ook de ruimte sneller schoongemaakt worden. Hij kan snel worden verplaatst of opgestapeld. De variant met armleuningen kan voor de vloerreiniging met de armleuningen op het tafelblad worden gezet. Geen omdraaien, geen stoelpoten op de tafel, praktisch en hygiënisch.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kan de stoel tegen een stootje. Dit is ideaal voor evenementen en openbare ruimten. Belasting door gasten en medewerkers laat de giroflex 151 koud. De stoel kan worden belast met maximaal 110 kg. Het GS-merk staat voor geteste veiligheid en normconformiteit.

Deze stoel is niet alleen visueel veelzijdig. Eenvoudige bediening maakt hem functionele all-rounder. Reageren flexibel op wensen van de gasten en het restaurant capaciteit.

De giroflex 151 is precies passend ontworpen als een voorste stapelbare stoel. Er kunnen maximaal 6 stoelen gestapeld worden (stapelhoogte 120 cm). De stapeldiepte van 72 cm is zeer gering. Hetzelfde geldt voor zijn gewicht. De lichtste versie van de viervoeter weegt 5.2 kilo. Dit vergemakkelijkt de behandeling.

Ontwerp: Paolo Fancelli voor Giroflex
Materiaal: zwart, magnesium of verchroomde voet, Gaya stof(50.000 martindale)100% scheerwol(optioneel), polypropyleen.
Zitmaten: 44h x 43b x 46d cm                                                                       
Gemonteerd geleverd.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen        

Giroflex hecht veel belang aan een efficiënt gebruik van hulpbronnen en energie, zelfs na afloop van de levensduur van het product. Bij de productie worden materialen gekozen die kunnen worden gerecycled. Al bij het ontwerp wordt ongemengd materiaal voorzien dat bij de recycling kan worden gescheiden. Vaak zijn de gebruikte materialen reeds gerecyclede grondstoffen. Zo ontstaan er duurzame producten met een lage belasting voor het milieu. De giroflex 151 neemt deze criteria in acht en beschikt over het cradle to cradle-certificaat.

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere...Giroflex 151 stoel