• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Jan Kurtz Pat 4 afvalscheider
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jan Kurtz Pat 4 afvalscheider

De Jan Kurtz Pat 4 afvalscheider is beschikbaar in twee verschillende maten en twee kleuren. Verantwoord ondernemen betekent natuurlijk ook rekening houden met het milieu. Met de Pat 4 afvalscheider of wasmand kan dat heel makkelijk. De kast is beschikbaar in twee verschillende maten, met twee of vier uitneembare kunststof emmers en in het wit of edelstaal. Deze afvalscheider is uiteraard ook bruikbaar als voorraadkast. 
De capaciteit per emmer is 16 liter, dus zijn ze geschikt voor de standaard 20 liter afvalzakken. Bestel vandaag nog uw Jan Kurtz afvalscheiders en geniet er deze week nog van!
 

Ontwerp: Jan Kurtz
Materiaal: aluzilver plaatstaal of edelstaal, kunstof emmers
Maten 4: h 92 x d 25 x b 60cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
Het Duitse merk Jan Kurtz maakt indruk met een intelligente en tijdloos design op het gebied van meubilair en storage-oplossingen. De meubelen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn overwegend Europees geproduceerde en verwerkte grondstoffen! Verder probeert Jankurtz een mix van hoogwaardige materialen en  designs in boeiende combinaties te maken voor zowel privé-als professioneel gebruik. De design meubelen van Jan Kurtz zijn bovendien in voorraad en kunnen snel uitgeleverd worden. Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Jan Kurtz Pat 4 afvalscheider