• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Front page lectuurhouder van Kartell
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Front page lectuurhouder van Kartell

Kartell Front Page lectuurhouder: Een plotselinge bries die de kranten en tijdschriften strelen. Dit is waar het Zweedse team Front zijn inspiratie vandaan haalden voor de Front page lectuurhouder van Kartell. Dit sierlijk en elegant object is beschikbaar in 2 transparante en 2 ondoorzichtige kleuren. Het ontwerp van de Front Page lectuurhouder stelt de wapperende pagina's voor en brengt leven in een bevallig en elegant voorwerp met kronkelige vorm, dat zich opent in een halve cirkel met gewelfde vakken. Deze creatieve inspiratie bron zorgt voor een speels design. De tijdschriftenhouder heeft een hoogte van 34 cm en beschikt over vijf opbergmogelijkheden voor kranten of tijdschriften. Een mooie design accessoire voor thuis of op kantoor. Front Page is een uiterst bijzonder meubelaccessoire, een klein voorwerp dat omgevormd is tot een onweerstaanbaar object. 


Ontwerp: front, 2010
Maten: 34h x 50b x 35d cm
Materiaal: PMMA
Kleur transparant: kristal, rood. Ondoorzichtig: wit en zwart
Geschikt voor buitengebruik.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Front Page lectuurhouder