• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Namasté borden en onderborden
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Namasté borden en onderborden

De Kartell Namasté borden en onderborden set in set van drie stuks bestaan in verschillende grootte en onderscheiden zich zowel door zijn organische en asymmetrische vormgeving. De Namasté borden hebben een heel natuurlijk kleurenpalet met de set van 3 verschillende kleuren of in oranje, zwart. De design borden worden gekenmerkt door een organisch en asymmetrisch design dat herinneringen oproept aan platte stenen en een natuurlijk kleurenpalet. De Namasté borden van Kartell zijn nieuw ontworpen door Jean-Marie Massaud. De borden geven aangename toonnuances of creëren scherpere contrasten. Brand New Office is officiële dealer van Kartell en kan alle producten gemakkelijk verkrijgen. U kan ons altijd contacteren voor meer vragen over dit product via e-mail of telefoon.

Designer: Jean-Marie Massaud voor Kartell, 2014
Materiaal: Melamine
Afmetingen: 20/27/45b x 19/26/36d cm
Bestelbaar per set van 3.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Namasté borden en onderborden